pixel bullet
antet FlomarElectric
PRODUSE/SISTEME detalii
Incalzire Electrica

ECOFLOOR - Cabluri si covorase incalzitoare

ECOFILM - Folie incalzitoare pentru parchet                     sau tavan rigips

ECOSUN - Panouri radiante cu infrarosu

AIRFEL/VEITO - Incalzitoare radiante infrarosu cu                  element din carbon

ECOFLEX - Convectoare electrice & radiante

TERMOSTATE - Pentru incalzire/degivrare

sisteme incalzire electrica

  Pentru arhitecti si investitori    

  Pentru arhitecti.    

  Proiectarea cu sisteme de incalzire electrica.

        Intrucat rezervele de gaze, pacura si carbune sunt limitate iar pentru tara noastra vezi <aici> situatia este destul de ingrijoratoare, este firesc sa ne punem interbarea: Ce facem dupa? Cu ce ne vom incalzi? Pentru unii oameni, lemnul poate fi o varianta. Este destul de buna, inca... dar nici acesta, nu mai poate fi exploatat in continuare, in mod necontrolat. O sa fie tot mai restrictionata exploatarea acestuia, deoarece regenerarea lui este pe termen lung. In plus incalzirea pe lemne, pe langa avantaje, prezinta unele dezavantaje cum ar fi:
necesitatea unei incaperi destinate cazanului si a unui spatiu pentru depozitarea materialului lemnos.
daca nu se face foc in mod regulat, pe timp de iarna, exista riscul de a ingheta instalatiile sanitare, ceea ce reprezinta un mare dezavantaj, atunci cand este cazul de a lipsi mai mult de 2-3 zile.
in cazul institutiilor publice (indiferent de marimea acestora), este necesara angajarea de personal, care sa deserveasca instalatiile de incalzire.
      Flomar Electric ofera sisteme de incalzire electrica, care rezolva absolut orice probleme, legate de incalzirea imobilelor, ale caror avantaje sunt specificate in paginile site-ului.
Veti putea utiliza produse de ultima generatie, care sunt atestate si se supun cerintelor internationale de calitate, IEC 800 si IEC 60335-2-66
      Pe langa avantajele practice, aceste sisteme imbina perfect esteticul, cu confortul iar dvs. va ramane mai mult spatiu, pentru a va pune in practica ideile (caloriferele nu mai sunt necesare), oferindu-le beneficiarilor un confort termic excelent, de care sa se poata bucura atat ei, cat si generatiile urmatoare.
Specialistii firmei Flomar Electric, va stau la dispozitie, astfel incat printr-o colaborare stransa, sa puteti implementa fara probleme, oricare dintre sistemele de incalzire electrica, care se potriveste proiectului dumneavoastra.

Unde este ideala, implementarea acestor sisteme de incalzire electrica?
1. Acolo unde reteaua de gaze este inexistenta sau implica cheltuieli prea mari, pentru a putea fi adusa in incinta imobilului.
2. Acolo unde incalzirea cu lemne, nu reprezinta cea mai atragatoare solutie, prin inconvenientele pe care le detine.
3. In orice fel de incaperi din cadrul unui imobil, unde, pe langa incalzirea de baza existenta sau propusa, pot fi folosite, atat ca incalzire complementara, cat si ca incalzire totala, sau diferentiata pe zone de interes.
4. Pentru case de vacanta, deoarece prin programul anti-inghet al termostatelor, vor fi protejate instalatiile sanitare iar atunci cand se doreste un ambient maxim la timpul prestabilit, termostatele inteligente pot asigura acest lucru.
5. Pentru camerele de hotel si pensiuni, unde programele termostatelor pot asigura un confort diferentiat pe camere, in functie de necesitati, asigurand astfel un consum redus de energie.

  Proiectarea cu sisteme de degivrare si protectie la inghet.

      Nu de putine ori sunt situatii, cand iarna aduce cu ea pe langa farmec si o multime de probleme, ale caror efect pot genera daune si accidente, ale caror consecinte pot fi dintre cele mai grave.
Asadar, apare obligativitatea (in special pentru constructiile de interes public), de implementarea unor solutii care sa asigure siguranta cetatenilor impotriva:
caderii sloiurilor de gheata de pe acoperisul cladirilor.
impotriva pericolului de a cadea pe treptele si aleiile circulabile.
iar pentru protectia diverselor subansamble din cadrul unei constructii, necesitatea gasirii de solutii care sa le protejeze impotriva efectelor specifice iernii.
Flomar Electric ofera sisteme de protectie pentru aplicatii exterioare care pot rezolva absolut orice problema creata de anotimpul rece. Veti gasi in paginile site-ului o multime de variante de protectie, care va pot scapa de griji atat pe dvs. cat si pe beneficiarii proiectelor dvs.
Puteti apela cu incredere la serviciile noastre si la produsele de cea mai inalta calitate pe care le promovam. Suntem siguri ca vom gasi impreuna, solutii corecte care sa asigure un confort si o siguranta maxima cetatenilor, indiferent de conditiile meteo.

  Pentru investitori.    

  Un plus de valoare.

        Pentru investitori, sistemele electrice de incalzire propuse de catre Flomar Electric pot insemna valoare adaugata imobilelor destinate inchirierii sau vanzarii. Deasemenea camerele si baile unui hotel sau pensiune, pot fi mai confortabile si mai atragatoare, pentru oaspeti sau clienti, atunci cand li se ofera confortul pe care il pot asigura, astfel de sisteme de incalzire.
        Totul depinde de o informare corecta, vis-a-vis de aceste sisteme din partea dvs. Apeland la parerile unor persoane neavizate, nu veti face dacat sa va creasca neincrederea, astfel incat probabil veti zice: Aleg un sistem cunoscut "de cand lumea" si am incheiat cu acest capitol. Insa daca va documentati la firme specializate in domeniu, precum si de la persoane care detin astfel de sisteme, veti putea lua o decizie cat mai corecta.
        Nu este totuna sa investiti bani intr-o instalatie, care trebuie reinoita dupa circa 20 de exploatare, care necesita periodic cheltuieli de intretinere si care functioneaza cu resurse, ce vor fi inevitabil tot mai scumpe din cauza epuizarii acestora, sau, sa aveti posibilitatea de a investi, chiar, mai putini bani si doar o singura data, intr-o instalatie de incalzire pe viata, care functioneaza cu resurse inepuizabile de energie.
Chiar cu riscul de a fi considerati partinitori, ai sistemelor de incalzire electrica, afirmam cu certitudine, ca ele reprezinta incalzirea viitorului, avand capacitatea de a fi eficiente, economice si durabile. Intrucat pe plan mondial, s-au facut si se fac eforturi considerabile, privind obtinerea curentului electric, din resurse regenerabile de energie, nu fac decat sa confirme, afirmatiile noastre.
In concluzie suntem siguri ca apeland la produsele si serviciile noastre, veti gasi in Flomar Electric, un partener de incredere. Impreuna vom gasi solutiile potrivite proiectelor dvs. actuale, cat si a celor viitoare.

px1
px1
background pixel