antet FlomarElectric
 • PRODUSE/SISTEME
 • Incalzire Electrica

  ECOFLOOR - Cabluri si covorase incalzitoare

  ECOFILM - Folie incalzitoare pentru parchet                         sau tavan rigips

  ECOSUN - Panouri radiante cu infrarosu

  AIRFEL/VEITO - Incalzitoare radiante infrarosu                                 cu element din carbon

  ECOFLEX - Convectoare electrice & radiante

  TERMOSTATE - Pentru incalzire/degivrare

  sisteme incalzire electrica

    Despre noi    


  Flomar Electric din Alba Iulia, este o firma infiintata in anul 2001, al carei domeniu de activitate sunt sistemele de incalzire electrica, degivrare si protectie la inghet si echipamente de alimentare si comanda a acestor sisteme.
  Pe parcursul activitatii sale, a acumulat o bogata experienta in aceste domenii, executand lucrari de calitate, conforme cu normele impuse de legislatie.
  Suntem un grup de profesionisti, ce am ales sa lucram cu produse de calitate, care sa ne onoreze si sa ne asigure, un palmares in domeniul incalzirilor electrice, sistemelor de degivrare si protectie.
  Flomar Electric promoveaza activ pe piata din Romania, toate produsele grupului FLEXEL (U.K) & FENIX(Cz), produse competitive care sunt exportate in mod curent, in peste 50 de tari.
  Cautam permanent sa ne informam, pentru a raspunde la orice solicitare, venita din partea clientilor, organizand periodic cursuri in acest sens.
  Avem colaboratori si parteneri in diverse locatii din tara, iar in Alba Iulia suntem parteneri de incredere cu Delphi Electric, un reprezentant principal, al produselor FLEXEL & FENIX.
  Prioritar in activitatea noastra este, sa oferim solutii corecte si fara compromisuri, servicii de calitate cu produse certificate, la cele mai inalte standarde, astfel incat clientii nostrii sa ne recomande.

  px1
  px1
  background pixel